PRIMARE I15 MKII Čierna

PRIMARE I15 MKII Čierna

PRIMARE I15 MKII Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PRIMARE I15 MKII Čierna - popis produktu

I15 je plne analógový integrovaný zosilňovač s výkonom 60 W na kanál a možnosťou kedykoľvek pridať phono stage MM15. S trojštvrťovou kompaktnou veľkosťou I15 sa otvárajú ešte väčšie možnosti poskytovania najkvalitnejšieho hudobného výkonu aj v tých najmenších obytných priestoroch. I15 využíva rovnaký analógový napájací modul Hypex triedy D, aký sa používa v ocenenom I15 Prisma. Ale bez potreby napájať D/A prevodník a sieťový prehrávač nachádzajúci sa v I15 Prisma, napájací zdroj bol nakonfigurovaný tak, aby I15 mohol pracovať s ešte väčším driveom a detailami. Produkty Primare vyžarujú charakteristické znaky škandinávskeho dizajnu – jednoduchý, elegantný vzhľad s prístupnou a ľahko pochopiteľnou funkčnosťou. Šírka (cm): 35.0 Výstupy: Banana;IR out;Reproduktor OUT;Stereo RCA Vstupy: IR in;RCA stereo Input;RS232;Phono Počet kanálov: 4 Farba podľa výrobcu: Čierna Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz Bluetooth: Nie Slúchadlový výstup: Nie Impedancia: 4 Ohm;8 Ohm Balenie obsahuje: IR Cable;Napájací kábel;Trigger Cable Výška (cm): 7.3 Hmotnosť: 6,5 kg THD: < 0.02% Farba: Čierna Napájanie: 240V Pomer signál/šum: 78 dB Výkon: 100 W;60 W RIAA-Equalisation Curve Accuracy: ±0.2 dB Typ: Integrated Amplifier Hĺbka (cm): 33.9 USB: Nie Vstupná impedancia: 15 kOhm Krajina pôvodu: Švédsko Diaľkové ovládanie: Áno

Produkt PRIMARE I15 MKII Čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Integrované zosilňovače, je v ponuke značky PRIMARE, farebný variant je Black, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

PRIMARE I15 MKII Čierna - parametre produktu

PRIMARE I15 MKII Čierna - história ceny a dostupnosti

PRIMARE I15 MKII Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

PRIMARE I15 MKII Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?