Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet - popis produktu

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet je doplnok stravy, ktorý sa postará o vaše kĺby, ich hybnosť a pružnosť. Obsahuje hydrolyzované kolagény typu I a II a natívny kolagén typu II (zachovaný vo svojej prírodnej podobe), vitamíny C, K a D a extrakt z boswéllie.Účinné látky: Boswellia prispieva k podpore hybnosti a pružnosti kĺbov. Pôsobí priaznivo pri zvýšenej záťaži kĺbov, svalov a kostí. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu chrupaviek, kostí a kože. Vitamíny D a K napomáhajú udržaniu zdravých kostí.Dávkovanie: Užívajte 1 tabletu denne Zloženie: Extrakt Boswelia 250 mg, extrakt rebríčka obyčajného 30 mg, kolagén typu I 20 mg, kolagén typu II 20 mg, natívny kolagén II typu 40 mikrogramov, vitamín C 20 mg, vitamín K1 101 mikrogramov, vitamín D3 4,5 mikrogramov v jednej tablete. Upozornenie: Prípravok nie je určený deťom do 3 rokov. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí!Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tablietDoplnok stravyŠpeciálna starostlivosť o kĺby3 typy kolagénov

Produkt Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Priessnitz.

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet - parametre produktu

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet - história ceny a dostupnosti

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

Priessnitz Kolagény + Boswellia starostlivosti o kĺby 120 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?