Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet - popis produktu

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tabliet je doplnok stravy, ktorý obsahuje dva dôležité typy kolagénov v odporúčanom a efektívnym množstvo. Kolagén typu I (18 mg) sa bežne nachádza v šľachách a kostiach. Je podstatným prvkom pre komplexnú starostlivosť. Kolagén typu II (6 mg) je prítomný priamo v chrupavkách, a práve tie nám zaisťujú pohodlnú chôdzu. Spojivové tkanivo, ktoré je nasýtené dostatočným množstvom kolagénu, sa môže správne vyvíjať a plniť svoju funkciu.Dávkovanie: 3 tablety denne.Účinné látky: Boswellia podporuje normálny stav kostí a kĺbov. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu chrupaviek. Vitamín D a K prispievajú k normálnemu stavu kostí.Zloženie: Glukosamín hydrochlorid, vitamín C (L-askorbová kyselina), spevňujúce látka: mikrokryštalická celulóza, extrakt Boswellia, spevňujúci látka: modifikovaný bezlepkováý škrob, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý, spevňujúca látka: polyvinylpyrrolidon K30, poťah: hydroxypropylmethylcelulóza, kolagén bravčový typu I, kypriaci látka: oxid kremičitý, poťah, farbivá: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa, kolagén hydinové typ II, vitamín K1 (fyllochinon), vitamín D3 (cholekalcoiferol). Jedna tableta obsahuje glukosamín hydrochlorid 500 mg, Boswellia extrakt 70 mg, Kolagén typu I 6 mg, Kolagén typ II 2 mg, Vitamín C 80 mg (100%), Vitamín K 33,75 mcg (135%), Vitamín D3 1,5 mcg (90%).Upozornenie: nie je určené pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy.Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tabletEfektívne množstvo kolagénov pre správny vývoj a funkciu spojivového tkanivaOdporúčané dávkovanie: 3 tablety denne

Produkt Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Priessnitz.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Priessnitz.

Produkt Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke Priessnitz.

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet - parametre produktu

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet - história ceny a dostupnosti

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet - ďalšie zaujímavé produkty

Priessnitz kĺbová výživa FORTE + 270 tablet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?