PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade - popis produktu

Sada náradia PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade: Pre sieťarov tu máme pripravenú praktickú sadu náradia PremiumCord. Nájdete tu tester, kliešte, orezávač aj narážač. Táto základná súprava náradia PremiumCord sa dodáva v praktickom elegantnom prenosnom puzdre. Tak vás žiadne okolnosti pri práci už neprekvapia. Sadu náradia využijete na inštaláciu nových, diagnostiku existujúcich aj servis počítačových sietí. So súpravou PremiumCord je možné tiež krimpovať bežné telefónne konektory RJ11 aj RJ12.  Kľúčové vlastnosti sady náradia PremiumCordSúprava náradia PremiumCord je určená pre sieťarovObsahuje tester, kliešte, orezávač aj narezávačSúprava PremiumCord je umiestnená v prenosnom puzdreVyužijete ju na inštaláciu, diagnostiku aj servis počítačových sietíObsah sady: LAN tester pre RJ11, RJ12 a RJ45 (bez batérie 9 V, nie je súčasťou balenia)TP 110 narážací nástroj so zarezávanímKrimpovacie kliešte na konektory RJ11, RJ12 a RJ45Strúhadlo/sťahovač na kábleTextilná taštička na zips

Produkt PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sady náradia, vyrába ho značka PremiumCord, v ponuke predajcu Alza.sk.

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade - parametre produktu

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade - história ceny a dostupnosti

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade - ďalšie zaujímavé produkty

PremiumCord Sada náradia pre sietiarov – tester, kliešte, orezávač a narážač v jednej sade - ako nakúpiť najvýhodnejšie?