Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - popis produktu

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter Prací prostriedok Sport-Wash ® je spoľahlivý pre použitie na všetky pracie textílie, a pritom je dostatočne účinný, aby odstránil pachy i najodolnejšie škvrny (napr. od hliny, krvi a trávy). Tajomstvo prípravku Sport-Wash ® tkvie v tom, že na rozdiel od pracích prostriedkov ktoré zanechávajú na odeve zjasňovacie prísady, vôňa a ostatné zvyšky, po prostriedku Sport-Wash ® nezostávajú žiadne zvyšky. Na vašom oblečení nezostane nič, čo by upchalo póry tkaniny. Bavlna, vlna a syntetické materiály zostávajú úplne čisté. Izolačné výplne z peria a materiálov typu Thinsulate ® a Hollofil ® zostanú našuchorené, aby udržali maximum tepla. U HI-TECH tkanín ako je Gelanots ®, BlocVent ®, Gore-Tex ®, Climatic ®, eVent ®, Entrant ®, HyVent ®, Polartec ®, Soft-Shell a pod obnovuje ich vodoodpudivosť a priedušnosť. U nenasiakavých vlákien tkanín odvádzajúcich telesnú vlhkosť na povrch podporuje vzlínavosť. Obnovuje priedušnosť a vodoodpudivosť trvanlivej vodoodpudivej úpravy (DWR) z výroby. Pomáha predĺžiť životnosť často praných odevov. Neobsahuje bielidlá, fosfáty, zmäkčovadlá textilu (aviváže), ani voňajúce alebo zjasňovacie UV-prísady. Niektoré pracie prostriedky sú vyrobené tak, aby zanechali vo vašom odeve rôzne vône, zosvetľovače, povrchovo aktívne látky a iné chemikálie, ktoré po čase tvoria až 2% váhy odevu. Tieto zvyšky spôsobujú stratu vodoodpudivosti, vzlínavosti, priedušnosti a ostatných úžitkových vlastností textílií už po jednom či dvoch praniach. Aj tieto zvyšky dokáže Sport-Wash ® odstrániť. Po vypraní v prípravku Sport-Wash ® nezostávajú v materiáloch žiadne zvyšky. Prací prostriedok Sport-Wash ® je nanotechnológiou. Prostriedok Sport-Wash ® nezanecháva vďaka schopnosti dokonalého vymáchania nič, čo by mohlo vydávať vôňu alebo pach, upchávať prieduchy alebo odrážať svetlo pomocou zjasňujúcich prísad. Hoci prostriedok Sport-Wash ® neobsahuje fosfáty pre 'rozjasnenie' vášho odevu, sami zistíte, že to neznižuje jeho účinnosť, pretože tkaniny v ňom vyprané sú čistejšie a jasnejšie než pri použití akéhokoľvek iného pracieho prostriedku. Ak máte vy alebo ktokoľvek vo vašej rodine citlivú pokožku alebo ste alergický na zvyšky, ktoré zanechávajú v tkanine niektoré bežné pracie prostriedky, použite prací prostriedok Sport-Wash ®. Ten sa z odevov úplne vyžmýka a nespôsobí vyrážku, sčervenanie a podráždenie pokožky. Pracie prostriedky » Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter

Produkt Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter patrí do skupiny produktov Pracie prostriedky, vyrába ho značka Atsko.

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - parametre produktu

IntrastatPracie prostriedky - 0,5 - 34022090
KategóriaPraky, Pracie prostriedky
ZnačkaAtsko

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - história ceny a dostupnosti

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať práčku a sušičku prádla?

Pranie je nevyhnutná činnosť v každej domácnosti.

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - ďalšie zaujímavé produkty

Pracie prostriedok Atsko Šport wash 1,89 liter - ako nakúpiť najvýhodnejšie?