Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,65 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové - popis produktu

Prešívané obliečky na vankúše AmeliaHome z kolekcie Meadore v ružovej farbe sú vyrobené z kvalitného materiálu. Ozdobné bambuľky na každej strane upútajú pozornosť. Tieto výrobky rozžiaria váš domov. Medzi jednotlivými výrobkami môžu byť rozdiely spôsobené vzorom prešívania. Pozrite si aj ďalšie výrobky zo série Meadore. Špecifikácie výrobku: Prešívané obliečky na vankúše Meadore Priemer ozdobnej bambule 1 cm Množstvo: 2 kusy Zapínanie: prekrytie Materiál: 100 % polyester Farba: ružová Značka: AmeliaHome Starostlivosť: ručné pranie, suché vodorovné, žehlenie len pri 110 stupňoch Celzia, nesušiť v bubnovej sušičke, nechlórovať. Výrobok má certifikát Oeko-Tex - medzinárodný systém testovania a certifikácie textílií vyrobených len zo zdravotne bezpečných materiálov. Série: Meadore

Produkt Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové patrí do skupiny produktov Obliečky na vankúše, patrí pod značku AmeliaHome, farebné prevedenie je ružová, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové - parametre produktu

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové - história ceny a dostupnosti

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové - ďalšie zaujímavé produkty

Obliečky na vankúše AmeliaHome Meadore I ružové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?