Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 57,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ - popis produktu

Môže byť v zime niečo príjemnejšie, než zababušenie sa do skutočne hrejivých lôžkovín s úžasným zamatovým povrchom? Presne to vám poskytnú obliečky z hebkého mikroplyšu, ktorý je tak príjemný na dotyk, že sa jeho maznavého objatia nebudete môcť nabažiť. Mäkučký a príjemne ľahký materiál z veľmi husto tkaných chĺpkov je ako stvorený pre najrôznejšie textílie určené na rýchle zahriatie. Spracovanie vlákien mikroplyšu spôsobuje krásny lesk, ktorý dodáva obliečkam punc noblesy.

Nespornou výhodou tohto úžasného materiálu je jeho nekrčivosť a jednoduchá údržba. Maximálneho efektu docielite kombináciou s mikroplyšovými prestieradlami. Vaše lôžko tak bude hrejivou oázou pre chvíle zaslúženého odpočinku. Obliečky z maznavého mikroplyšu budú tiež vítaným darčekom pre všetkých vašich blízkych.

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ

 

  • príjemne hrejú a výborne udržujú teplo
  • nežehlia sa
  • nežmolkujú sa a nepúšťajú vlákna

 

Zamatovohladké, luxusné mikroplyšové obliečky Nina v pôvabných odtieňoch vínovej farby sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pre svoju spálňu dokonalé spojenie pohodlia a štýlu. Ich vkusný moderný dezén bude korunovať každý interiér. S touto posteľnou bielizňou zažijete výnimočný komfort a estetiku.

Obliečky sú ušité z veľmi príjemného mikroplyšu, čo je veľmi ľahký, vzdušný a priedušný materiál, ktorý sa nekrčí, je pevný a stálofarebný. Zároveň je zamatovohebký na dotyk a ľahko sa udržuje. Okrem toho vyniká aj svojimi termoregulačnými schopnosťami. Je ideálny na chladné obdobie, pretože výborne udržuje teplo. Každý deň sa budete tešiť, až sa do týchto hebkých a mäkučkých obliečok zababušíte.

Jedná sa o nekrčivé obliečky, ktoré vám ušetria čas a energiu vďaka absencii žehlenia. A s vynikajúcou kvalitou vydržia oveľa dlhšie ako klasické bavlnené obliečky. Alergici a astmatici ich milujú! Obliečky sú šetrné nielen k citlivej pokožke, ale aj dýchacím cestám.

Obliečky ponúkame v sade na francúzsku posteľ, v ktorej obdržíte 2x obliečku na vankúš 70 x 90 cm a obliečku na prikrývku 200 x 220 cm. Odporúčame prať pri teplote 40 °C.

 

Materiál: 100% polyester – mikroplyš

 

Mikroplyš verzus mikroflanel

Mikroplyš a mikroflanel - často bývajú tieto názvy zamieňané, ale v zásade ide o ten istý materiál. Zamatovo hebký, s hustým krátkym chĺpkom. Technológovia používajú názov mikroflanel, všeobecne je však u nás historicky vžitý názov mikroplyš. Takže sa nebojte zaobstarať si mikroplyš, hoci ste pôvodne chceli mikroflanel. A naopak.

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ - parametre produktu

KategóriaPostele, Obliečky

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ - história ceny a dostupnosti

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľné obliečky z mikroplyšu NINA vínová, francúzska posteľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?