Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 - popis produktu

Detská posteľ LAGUNA 2 je vyrobená z lakovanej MDF a masívneho dreva.Posteľ je s výsuvnou prístelkou. Súčasťou je aj úložný priestor.Posteľ je dodávaná bez matraca. Odporúčame 2x penovú matrac NEAPOL 200 x 90 cm v modrej farbe.Farba:bielaMateriál:lakovaná MDF / masívne drevoRozmery:šírka: 209 cmvýška: 68 cmhĺbka: 96 cmHmotnosť:71,9 kgDodáva sa v demonte.,Detská posteľ LAGUNA 2 je vyrobená z lakovanej MDF a masívneho dreva.Posteľ je s výsuvnou prístelkou. Súčasťou je aj úložný priestor.Posteľ je dodávaná bez matraca. Odporúčame 2x penovú matrac NEAPOL 200 x 90 cm v modrej farbe.Farba:bielaMateriál:lakovaná MDF / masívne drevoRozmery:šírka: 209 cmvýška: 68 cmhĺbka: 96 cmHmotnosť:71,9 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 patrí do skupiny produktov Detské postele od značky Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 - parametre produktu

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 - história ceny a dostupnosti

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľ s výsuvnou prístelkou LAGUNA 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?