Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma - popis produktu

Kovový rošt s pružnými lištami v cene, 2 zásuvky. Sektorový systém Finezja pozostáva zo solídneho a moderného nábytku vo farbe Dub sonoma. Finezja, vďaka veľkému počtu prvkov je ideálne prispôsobená tak v obývacej izbe, ako aj v spálni alebo v miestnosti pre mládež. Systém sa odvoláva na najnovšie trendy v interiérovom dizajne. Nábytok z systému Finezja sa vyznačuje vysokou kvalitou, jednoduchými formami pevných látok a originálnych farieb, čo prispeje k tomu, že váš interiér bude skutočne jedinečný. Vďaka širokej škále prvkov budete môcť vytvoriť rôzne kompozície, ktoré sa zmestia do takmer každej miestnosti. Nábytok je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky, okraje sú chránené ABS hranou. Ozdobný profil. Náš nábytok sa vyznačuje vysokou kvalitou a atraktívnymi cenami. Naše výrobky sú nové, v demonte k samostatnej montáži.

Produkt Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma je možné nájsť medzi produktmi v skupine Posteľové rošty, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zásuvkové lišty, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma patrí do skupiny produktov Kovový nábytok, je v ponuke značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma - parametre produktu

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma - história ceny a dostupnosti

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma - ďalšie zaujímavé produkty

Posteľ Finezja F10 160 čokoládová sonoma - ako nakúpiť najvýhodnejšie?