Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 - popis produktu

Cvičebné koleso, ideálne na precvičenie brušných svalov, chrbtových svalov, paží a svalov hrudníka. Funguje dobre aj pri rehabilitačných a nápravných cvičeniach. Penové rúčky zaisťujú pohodlie pri dlhých cvičeniach. Cvičenie s kladkou dokonale posilňuje celkovú kondíciu. Veľmi jednoduché použitie. Ďalšou výhodou je kolenná podložka, vďaka ktorej môžeme cvičiť bez obáv z odrenín.Parametre:Vysoká kvalitaMateriál: ABS a PVC, penové rukoväteProtišmykovéĽahko sa čistíPerfektné na precvičenie svalov telaKovové prvky konštrukcieRozmery kolesa a rukoväte:Priemer kolieska: 15 cmŠírka kolieska: 9 cmDĺžka rukoväte: 11,5 cmDĺžka tuby: 24,5 cmRozmery podložky:Šírka podložky: 34 cmDĺžka podložky: 16,5 cmHrúbka podložky: 7 mmVerk-G 14312

Produkt Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 patrí do skupiny produktov Posilňovacie kolieska, patrí pod značku ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 - parametre produktu

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 - história ceny a dostupnosti

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 - ďalšie zaujímavé produkty

Posilňovacie koliesko s podložkou VG4312 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?