Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 #9239789

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 #9239789

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 #9239789

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 - popis produktu

Pevné svaly a veľká sila. Trénujte efektívne celé telo ako profesionáli s Core 2.0! Cvičenie s voľným závažím bude budovať Vaše svaly, takže budete mať široké ramená, svalnaté ruky a silné nohy. Teraz môžete mať všetko, čo potrebujete pre vysoko efektívne cvičenie medzi štyrmi stenami Vášho bytu.7 možností nastavenia šírky od 77 cm do 124 cm, plus 8 možností nastavenia bezpečnostného stojana.11 možných nastavení výšky od 117 cm do 189 cm, s poistnými kolíkmi pre najvyššiu bezpečnosť počas cvičenia.2 priestorovo úsporné držiaky pre v priemere 30mm závažia.Jeden stojan – nekonečné možnostiDajte do toho všetko – nezáleží na druhu cvičenia! Trénujte bezpečne so svojim HAMMER Core 2.0 a robte silové cvičenia s týmto stojanom pohodlne doma. Široká škála možností stojana umožnuje, že je vhodný pre všetky osoby bez ohľadu na výšku alebo telesný stav. Hravo sa zmestí do každého rohu. Rôzne možnosti cvičenia pre celé telo s Core 2.0Cviky:DrepyDeadliftsBarbell rowingShoulder pressBench pressBiceps curlsLungesA mnoho inýchBezpečnosť predovšetkým!Veľmi dlhý stojan Vám umožní posúvať svoje hranice, pretože si budete istí, že činku vždy bez problémov do stojana usadíte. Veľmi intenzívne cvičenie s ťažkými váhami doma už nie je žiadny problém. Vďaka svojej pevnej štruktúre a sofistikovanému dizajnu je konštrukcia úplne stabilná, takže sa môžete plne sústrediť na tréning. Stojan na činku  a bezpečnostné držiaky na závažie udržia až 120 kg. Sú teda vhodné na profesionálne účely.Posilňujte múdroNohy, hruď, ramená, ruky aj chrbát, s HAMMER Core 2.0 posilňujete každý sval vo Vašom tele! Výška a šírka stojana môže byť nastavená behom pár sekúnd a dá Vám tak požadovanú podporu pre cestu k Vášmu vysnenému telu. Stojan je možné zložiť behom chvíľky, je teda hneď pripravený na použitie.Všetko dokonale upratanéNič by nemalo prerušiť Váš tréning. Presne preto Core&2.0 neponúka jeden, ale dva držiaky na závažie. Tieto profesionálne držiaky, s priemerom 30 mm, Vám doprajú dostatok voľného miesta a budete sa tak plne sústrediť na tréning. Core 2.0 umožňuje efektívne cvičiť doma bez obmedzenia, a pritom mať doma stále poriadok.Tak silný, ako sú Vaše svalyDosiahnete profesionálny výsledok už len s jedným tréningovým príslušenstvom. Všetky náročné cviky vyžadujú 100% stabilitu a bezpečie, ktoré tento stojan zaručuje. Po náročnom tréningu budete odmenení dokonalými svalmi. Na Core 2.0 sa môžete spoľahnúť!

Produkt Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 #9239789 patrí do skupiny produktov Posilňovacie veže, nájdete ho u predajcu Marimex.sk.

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 - parametre produktu

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 - história ceny a dostupnosti

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 - ďalšie zaujímavé produkty

Posilňovací stojan HAMMER Rack Core 2.0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?