Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica - popis produktu

Poschodová posteľ DAREK Estetická a funkčná - presne taká je poschodová posteľ DAREK. Manželská posteľ sa vyznačuje trvalosťou, kvalitným spracovaním a jednoduchou, ale elegantnou konštrukciou. Dva úložné priestory na posteľnú bielizeň nám pomôžu usporiadať priestor a rebrík dokonale vpísaný do tela nábytku vám umožní dostať sa k posteli na poschodí. Tento nábytok je vyrobený z farbeného borovicového dreva v troch konfiguráciách. Stabilná konštrukcia a vysoké operadlá zaisťujú bezpečnosť a komfort používania. Úchyt zásuvky vo forme vyfrézovaného čela. Zásuvka pripevnená na kolieskach. Posteľ je dlhá 196 cm, široká 88 cm a vysoká 165 cm. Vzdialenosť medzi dolným a horným lôžkom - 90 cm. Úložné priestory sú 82 cm x 20 cm x 89 cm. Sada obsahuje dva rošty. Nábytok by mal byť vybavený matracmi s rozmermi 190 cm x 80 cm. Produkt je vám dodávaný v kartónových, správne zabezpečených baleniach. Pri samostatnej montáži je možné zmeniť stranu, na ktorej je rebrík umiestnený. Jasný návod a kompletná sada montážnych prvkov uľahčia montáž postele.

Produkt Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica patrí do skupiny produktov Detské postele od značky Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Poschodové postele, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica - parametre produktu

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica - história ceny a dostupnosti

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica - ďalšie zaujímavé produkty

Poschodová posteľ Darek 190x80 prírodná borovica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?