Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 - popis produktu

Vyrobene z kvalitnej eko kože, tieto stylish ponožkové topánky pre ženy sú v čiernej farbe a majú ďalšie skvelé vlastnosti. Majú jedinečný tvar, ktorý pripomína ponožku, a predný remienok, ktorý je zdobený lesklými kamienkami. Sú vybavené štvorcovými prstami a stabilným blokom na päte, čo zabezpečuje pohodlné nosenie. Okrem toho majú aj vystuženú pätu, čo zvyšuje ich trvanlivosť. Tento model je veľmi obľúbený v tejto sezóne a určite by ste ho mali mať vo svojej zbierke topánok. Nezabudnite sa riadiť tabuľkou veľkostí pri výbere správnej veľkosti.VEĽKOSTNÁ TABUĽKA36-23,5/37-24/38-24,5/39-25/40-25,5/41-26cm

Produkt Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky S. BARSKI, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Členkové topánky, patrí značke S. BARSKI vo veľkosti 37, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske ponožky, je v ponuke značky S. BARSKI, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbačierna
Vonkajší materiálEkologická koža
Zapínanienazúvacie
Špička topánkyštvorcová / zrezaná
Vzorlesklý
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálObuvnícky filc
Výška podpätku / platformy8 cm
KategóriaTopánky, Ponožky, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske ponožky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaS. BARSKI
Veľkosť37
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 - história ceny a dostupnosti

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Ponožkové čierne členkové ozdobné topánky S.Barski na podpätkoch - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?