Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - popis produktu

Vďaka špeciálnemu tvaru a jedinečnému vyhotoveniu umožňuje rehabilitačná a cvičebná pomôcka Sissel® Trigger Tool vyvinúť presný a cielený tlak na telesné body, ktoré vyvolávajú bolesť, zatvrdnutie a nepríjemné napätie. Správnym zacielením na bolestivé miesta v okolí chrbta pocítite takmer okamžitú úľavu od bolesti. Dá sa jednoduchým spôsobom začleniť do cvičenia na uvoľnenie a spevnenie chrbtice a pohybového aparátu. Pomôcka Sissel® Trigger Tool predstavuje pripojiteľný modul, ktorý rozširuje rehabilitačné a cvičebné pomôcky Spinefitter od Sissel®. To znamená, že sa dá jednoduchým klikacím spôsobom pripojiť k pomôckam Spinefitter a Spinefitter Mini. Je vhodná aj na používanie v pohodlí domova. Rehabilitačná pomôcka je zhotovená z odolného polyuretánu, čo zabezpečuje jej dlhú životnosť. Je vyhotovená v atraktívnej melónovo-žltej farbe. Disponuje rozmermi 12 x 4,5 x 7 cm a hmotnosťou 55 g. Maximálna záťaž pri rehabilitácii či cvičení je 150 kilogramov. Obsah balenia: 1x Sissel® Trigger Tool Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - na cielené uvoľnenie spúšťacích bodov tzv. triggerpointov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne pomôcky, vyrába ho značka Sissel, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Produkt Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne valce od značky Sissel, nájdete ho u predajcu Fabulo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Rehabilitačné pomôcky, patrí značke Sissel v ponuke e-shopu Fabulo.sk.

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - parametre produktu

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - história ceny a dostupnosti

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - ďalšie zaujímavé produkty

Pomôcka pre Spinefitter - Sissel® Trigger Tool - ako nakúpiť najvýhodnejšie?