Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 79,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 - popis produktu

Dekoratívny stojan na bielizeň do kúpeľneUložte si špinavú bielizeň úhľadne až do ďalšieho prania. Praktická kombinácia tried bielej a kúpeľňovej polície zaujme moderným mixom prírodného bambusu a sivej látky. Tieto sú špeciálne navrhnuté miestností s vysokou vlhkosťou a preto sú vhodné materiály do vašej kúpeľne. Ale polica na bielizeň sa dobre hodí aj do spálne. Bambusová polica so svojimi 3 otvorenými policami ponúka ďalší úložný priestor na prácu prostriedok alebo dekoráciu.Bambusové skladovanie špinavej bielejPriestorovo úsporná kombinácia polície a skladu bieleS vyberateľným košom na bielizeň zo sivej látkyOrganizér na uloženie špinavej bielej3 priehradky a veľká polica na uteráky, prostriedok na úpravu a prácuPrirodzený vzhľad s hranatým, robustným bambusovým rámomPraktické gumené podložky zabraňujú poškriabaniu podlahyPolica koše na bielizeň v detaileCelkové rozmery V x Š x V: cca 80 x 100 x 32 cmRozmery hornej a strednej polície š x v: cca 38 x 23,5 cmRozmery spodnej polície š x v: cca 38 x 21 cmHmotnosť: cca 8,2 kgMateriál: bambus, polyester, bavlnaFarba: prírodná, šedározsah doručenia1x kôš na bielizeň po častiachS montážnym materiálomRD 10046272

Produkt Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 patrí do skupiny produktov Koše na bielizeň, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pranie bielizne od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 - parametre produktu

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 - história ceny a dostupnosti

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 - ďalšie zaujímavé produkty

Polička na kôš na bielizeň do kúpeľne, RD46272 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?