Pohovka Moontiza tmavomodrá

Pohovka Moontiza tmavomodrá

Pohovka Moontiza tmavomodrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 407,02 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pohovka Moontiza tmavomodrá - popis produktu

Pokiaľ hľadáte elegantnú a pohodlnú pohovku do obývačky, odporúčame vám trojmiestnu pohovku Moontiza. Pohovka je čalúnená mäkkou a na dotyk príjemnou polyesterovou látkou - plyšovou v tmavomodrej farbe, ktorá rozžiari každý interiér. Pohovka sa opiera o drevené nohy, ktoré zaisťujú stabilitu. Elegantný dizajn splní očakávania každého člena rodiny. Pozrite si aj ďalšie produkty zo série Moontiza. Špecifikácia výrobku: Dvojmiestna pohovka Moontiza Farba: tmavomodrá Materiál: 100% polyester (plyš) Materiál nôh: drevo Farba nôh: čierna Značka: Homede Série: Moontiza, Design: Moderný, Materiál: Mikrovlákno, Polohovací: Ne, Provedení: Dvoumístné, Rozkladanie: Nerozkládací, Typ: Klasický, Typ ukotvení: Na nožičkách, Úložný priestor: Bez úložného prostoru, Varianta rohu: Univerzální, Výbava: S područkami, Šířka: 201 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sedacie súpravy, je v ponuke značky HOMEDE, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Pohovka Moontiza tmavomodrá - parametre produktu

Farbamodrá
KategóriaSedacie súpravy
ZnačkaHOMEDE
Farbamodrá
E-shopHouseLand.sk

Pohovka Moontiza tmavomodrá - história ceny a dostupnosti

Pohovka Moontiza tmavomodrá - ďalšie zaujímavé produkty

Pohovka Moontiza tmavomodrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?