Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L - popis produktu

Vybrali ste si pre vašu romantickú večeru nádherné krátke šaty a chcete si k nim vziať rajcovné pančuchy? Zabráňte ich skĺznutiu a vyberte si k nim tento fantastický podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT v snehovo bielej farbe, ktorá sa hodí takmer ku všetkej bielizni. Tiež bude ideálnym doplnkom vašej svadobnej noci. Ukážte partnerovi, že ho chcete hnevať a zvádzať každým pohybom. Pás je ušitý z hodvábne jemnej a pôsobivej kvetinovej čipky, ktorá naladí príjemnú atmosféru a povzbudí vášnivú túžbu. Mäkká a príjemná elastická tkanina je pohodlná na nosenie a perfektne sa prispôsobí vašej postave. Štyri nastaviteľné pružné podväzky zakončené skobou zachytia vaše pančuchy, ktoré udržia na mieste aj pri divokom tanci. Na tento zmyselný pohľad dlho nezabudne. Nohavičky ani pančuchy nie sú súčasťou balenia. Dolaďte svoj outfit k dokonalosti a rozmaznávajte sa skvostnou bielizňou. Prečo si vybrať podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT: elegantný a zvodný doplnok erotickej bielizne pružná zamatová čipka s bohatým kvetinovým vzorom mäkká elastická tkanina sa prispôsobí postave a pohodlne sa nosí štyri nastaviteľné podväzky uchytia a udržia vaše pančuchy okorení vzhľad vašich nôh a podporí horúcu intímnu atmosféru ponúkame vo veľkosti S/M a M/L Parametre: Farba: biela Materiál: 92% nylon, 8% elastan Veľkosť: S/M, M/L

Tento produkt nájdete v skupine Dámske šaty, vyrába ho značka Rene Rofe, je vyrobený vo veľkosti M/L, farebná verzia je biela, materiálové prevedenie je elastan, Nylon, v ponuke predajcu Flagranti.sk.

Produkt Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L patrí do skupiny produktov Dámske podväzkové pásy, je v ponuke značky Rene Rofe, je vyrobený vo veľkosti M/L, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu elastan, Nylon, nájdete ho v e-shope Flagranti.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske erotické šaty, vyrába ho značka Rene Rofe, je vyrobený vo veľkosti M/L, vo farebnej verzii biela, materiálové zloženie elastan, Nylon, nájdete ho u predajcu Flagranti.sk.

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L - parametre produktu

pre kohopre ženy
typpodväzkový pás, podväzok
velikostM/L
farbabiela
vlastnostielastické,čipkové,svadobné
materiálelastan,nylon
KategóriaDámske šaty, Dámske podväzkové pásy, Dámske erotické šaty
ZnačkaRene Rofe
VeľkosťM/L
Farbabiela
Materiálelastan, Nylon
E-shopFlagranti.sk

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L - história ceny a dostupnosti

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L - ďalšie zaujímavé produkty

Podväzkový pás René Rofé LACE GARTER BELT biely M-L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?


Vstupujete na stránky podliehajúce vekovému obmedzeniu

Vstupom do tohto oddelenia bezvýhradne súhlasíte a potvrdzujete, že ste dosiahli vek 18 rokov, prípadne 21 rokov tam, kde je to vyžadované zákonom, ďalej že sem vstupujete dobrovoľne a že neumožníte prístup do tohto oddelenia neplnoletým osobám.

Odísť