Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá #9239778

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá #9239778

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá #9239778

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá - popis produktu

Kvalitná jóga podložka TPE protišmyk 3 mm TUNTURI s popruhom v šedej farbe je určená pre pilates, jógu a rôzne ďalšie cvičenia vhodné pre každodenné použitie (tzv. lepivka), obojstranný povrch s jemne štruktúrovane priľnavým a nešmykľavým povrchom. Vyrobené 100% ekologicky av súlade s direktívou RoHS (nariadenie striktne limitujúce použitie zdravia ohrozujúcich látok pri výrobe), bez použitia ťažkých kovov, PVC, alebo akýchkoľvek toxických látok.Môžete tak trénovať a preťahovať sa kdekoľvek Vás napadne či už doma, parku alebo na kolektívnom tréningu v telocvični. Jóga podložka je veľmi ľahká a prakticky skladná pre ľahký transport. Jedná sa o základný a ideálny fitness doplnok pre váš domáci tréning.Podložka by nemala byť opakovane či dlhodobo vystavená UV žiareniu a pri jej čistení nesmú byť použité rozpúšťadlá.Parametre:materiál: TPE (termoplastický elastomér), plne recyklovateľnýrozmery: 183 x 61 x 0,3 cmhmotnosť podložky: 1000 gvrátane transportného popruhu (povrázky vo vnútri podložky, ktoré slúžia na nosenie cez rameno)

Produkt Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá #9239778 patrí do skupiny produktov Podložky na cvičenie, patrí pod značku Tunturi, nájdete ho v e-shope Marimex.sk.

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá - parametre produktu

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá - história ceny a dostupnosti

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá - ďalšie zaujímavé produkty

Podložka na cvičenie TUNTURI s popruhom, sadá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?