Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová - popis produktu

Podložka pod myš Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová:Podložka pod ruky zaisťuje správnu polohu rúk a zápästia pri práci na počítači. Chráni tým pred vznikom „počítačových chorôb“ a pomáha pri ich prevencii a liečbe. Navyše sa práca pri počítači stáva omnoho pohodlnejšia.ergonomicky správna poloha zápästia a rúkochrana pred počítačovými chorobamiúčinná pomoc pri už rozvinutých zdravotných ťažkostiachneporovnateľne pohodlnejšia prácaPodložka slúži ako opora rúk pri písaní na klávesnici aj pri práci s myšou!Špeciálny ergonomický dizajn zabezpečuje rovnomerné podopretie celého predlaktia a tým:udržuje ruku v ideálnej poloheeliminuje zaťaženie lakťov a kĺbov zápästiazápästie je v rovine – šľachy a nervy sú uvoľnenéVďaka mäkkému povrchu vydržíte pracovať dlhšie a kvalitnejšie bez zdravotných problémov!Podložky boli skonštruované tak, aby pomáhali predísť vzniku dnes už bohužiaľ bežných počítačových chorôb, medzi ktoré patria:zápal šliachsyndróm karpálneho tunelaotlačeniny lakťov, ktoré často vedú k tenisovým lakťomstuhnutá krčná chrbtica, chrbát a ramená...Podložku je vhodné používať nielen preventívne, ale aj ak vás už niektorá z uvedených chorôb trápi!Je veľmi dôležité nenechať stav vašich rúk dôjsť tak ďaleko, že musí prísť chirurgický zákrok alebo ak dochádza k trvalému poškodeniu!Jedná sa o český výrobok, ktorý je chránený priemyselným vzorom.Parametre a špecifikácia:Farba: béžováMateriál: umelá kožaVeľkosť 3 (veľká): pre predlaktia 30 cm a viac (osoby nad 188 cm)

Produkt Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky pod myš, vyrába ho značka Podruce.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Klávesnica + myš, vyrába ho značka Podruce.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová patrí do skupiny produktov Podložky pod klávesnice od značky Podruce.cz, v ponuke predajcu Alza.sk.

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová - parametre produktu

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová - história ceny a dostupnosti

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Podložka ergonomická ku klávesnici a myši, veľkosť 3, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?