Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - popis produktu

Moderný kancelársky stôl s regálom - doska stola a police sú vyrobené z MDF, dyhované laminátom. Pevný rám je vyrobený z práškovo lakovanej ocele. Celá konštrukcia je vystužená špeciálnymi priečnymi rozpätiami. Bočné police budú ideálnym miestom pre uloženie zakladačov a všetkých ostatných kancelárskych potrieb. Horná časť stola je potiahnutá dyhou zo svetlého duba a jej veľká plocha umožňuje jednoduchú kancelársku prácu. Nohy stola sú zakončené špeciálnymi ochrannými prvkami, ktoré zabraňujú poškodeniu a poškrabaniu podlahy. Špecifikácie: Materiál dosky a políc: MDF (dyhované laminátom) Materiál konštrukcie: práškovo lakovaná oceľ Farba dosky a políc: tmavý dekor dubu Farba konštrukcie: čierna Rozmery: uvedené na fotografii Hmotnosť: 17 kg

Produkt Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, farebný variant je hnedá, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovné stoly od značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je hnedá, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva patrí do skupiny produktov Pracovní stoly od značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebná verzia je hnedá, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - parametre produktu

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - história ceny a dostupnosti

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - ďalšie zaujímavé produkty

Počítačový stôl s policami s tmavým dekorom dreva - ako nakúpiť najvýhodnejšie?