POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT  - čierna

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT  - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna - popis produktu

Dres Radiant bol vyvinutý ako ideálny odev na dlhé mimosezónne tréningové jazdy a chladnejšie dni na bicykli a je vybavený česanou termálnou tkaninou, ktorá zaisťuje teplo. Úprava DWR bez obsahu fluorokarbónu poskytuje ochranu pred ľahkými dažďovými prehánkami a priedušná tkanina zabraňuje prehrievaniu. Elastický popruh so silikónovou potlačou zaisťuje bezpečné a pohodlné nosenie. Reflexné logá na ľavom zadnom vrecku a na golieri sa postarajú o to, aby ste boli viditeľní aj pri slabom osvetlení. Tri veľké zadné vrecká poskytujú dostatok priestoru na potrebné veci na jazdu a ďalšie vrecko na zips poskytuje bezpečný úložný priestor na drobné cennosti.   STRIH: zúžený, BENEFIT: predĺžená zadná časť, VLASTNOSTI: zateplené, termoregulačné, čiastočne nepremokavé, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, zvýšený golier, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: DWR, POHLAVIE: pánske

Produkt POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka POC, je vyrobený vo veľkosti L, XL, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaPOC
VeľkosťL, XL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - RADIANT - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?