Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá - popis produktu

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá Vzorovaná pletená deka do postieľky a kočíka. Vďaka vysokokvalitnej priadzi je údržba veľmi jednoduchá a hrejivá deka bude vždy vyzerať ako nová. materiál Schoeller 50% Merino vlna 50% akryl Certifikát Bluesign® o najvyššej šetrnosti k životnému prostrediu a bezpečnosti Rozmery 70 x 90 cm obojstranný ľahká údržba vyrobené v Českej republike Priadza - 50/50 Merino vlna/akryl Kombinácia jemnej vlny Merino a prvotriednych akrylových vlákien je mäkká, neškriabe, nemlží a je prirodzene antibakteriálna a bez zápachu. Spracované bez použitia chlóru. Bluesign®APPROVED - certifikát najvyššej šetrnosti k životnému prostrediu a bezpečnosti. Priadza Schoeller má tiež certifikát ORGANICA®, ktorý zaručuje kvalitu a transparentnosť celého výrobného reťazca vlny, od fariem, kde sa ovce chovajú a strihajú, až po konečné spracovanie priadze a výrobu značkového oblečenia. Certifikát zaručuje pravosť a transparentnosť výroby z prírodných vlákien pri rešpektovaní životného prostredia a dobrých životných podmienok zvierat Ďalšie certifikáty sú EU Ecolable, Oeko Tex Standard 100. Vlna má priemer vlákna 20,5 mikrometra, t. j. kategória 'Merino fine'. bluesign® APPROVED Spoločnosť KAMA spracováva od roku 1996 výlučne priadze od spoločnosti Schoeller the Spinning Group. Spoločnosť Schoeller je inovatívny výrobca s viacerými prvenstvami vo svojej oblasti - ako prvá pradiareň na svete ponúkla vlnenú priadzu pod značkou EXP s bezchlórovou úpravou vlny na pranie, ktorá spĺňa najprísnejšiu svetovú environmentálnu normu bluesign®, a ako prvá na svete zvládla aj farbenie para-aramidmi a meta-aramidmi po zmäkčení alebo farbenie jasných farieb a čistej (pracej) bielej na vlnu! Karimatky a matrace » Deky » Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá

Produkt Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá patrí do skupiny produktov Detské postieľky, vyrába ho značka KAMA.

Tento produkt nájdete v skupine Detské deky, patrí pod značku KAMA.

Produkt Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá patrí do skupiny produktov Detské kočíky, je v ponuke značky KAMA.

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá - parametre produktu

IntrastatSpacie pytle-1,50-94043000
KategóriaKočíky, Postieľky, Detské postieľky, Detské deky, Detské kočíky, Piknik
ZnačkaKAMA

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá - história ceny a dostupnosti

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Pletená detská Merino deka Kama Q111 111 tmavo šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?