Plechová skrinka Dekorhome Antracit #7049146

Plechová skrinka Dekorhome Antracit #7049146

Plechová skrinka Dekorhome Antracit #7049146

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plechová skrinka Dekorhome Antracit - popis produktu

Táto industriálna úložná skriňa udrží váš dom čistý a dobre organizovaný! V úložnej skrini s 2 policami a štítkami na dvierkach si ľahko a prehľadne usporiadate najrôznejšie zložky a dokumenty podľa rôznych kategórií. Ikonický dizajn skrine s industriálnym šarmom sa hodí do každej kancelárie či pracovne. Oceľové nožičky s plastovými krytkami zabraňujú poškriabaniu podlahy. Táto skriňa je vyrobená z ocele, preto má dlhú životnosť a ľahko sa čistí. Všetky dvierka sú tiež vybavené menovkami, takže si veci môžete prehľadne usporiadať, a vetracími otvormi, ktoré jej dodávajú industriálny vzhľad. Upozornenie: Aby nedošlo k prevráteniu, je treba tento produkt upevniť k stene pomocou dodaného príslušenstva. Farba:bielaantracitováčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov Rozmery:šírka: 90 cmhĺbka: 40 cmvýška: 100 cm Hmotnosť:25 kg Dodávané v demonte.

Produkt Plechová skrinka Dekorhome Antracit #7049146 patrí do skupiny produktov Kancelárske skrine, patrí značke Vida, vo farbe sivá, z materiálu Kov, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Plechová skrinka Dekorhome Antracit - parametre produktu

FARBABiela
FARBAČierna
FARBASivá
ŠTÝLIndustriálny
ŠTÝLModerný
HMOTNOSŤ25 kg
MATERIÁLKov
VÝŠKA100 cm
ÚLOŽNÝ PRIESTORÁno
VYSOKÝ LESKNie
HĹBKA40 cm
ŠÍRKA90 cm
TYP SKRINEPolicová
POČET POLÍC2
BAREVNÁ VARIANTAAntracit
Hmotnosť25000.000g
KategóriaSkrine, Kancelárske skrine
ZnačkaVida
Farbasivá
MateriálKov
E-shopInpostele.sk

Plechová skrinka Dekorhome Antracit - história ceny a dostupnosti

Plechová skrinka Dekorhome Antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Plechová skrinka Dekorhome Antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?