Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION - popis produktu

Pekáč s nepriľnavým povrchom a plastovým vekom s 2 klipmi a 2 úchytkami.

V tejto praktickej nádobe na pečenie môžete ľahko odniesť upečené buchty alebo koláče susedom, starej mame alebo svojej milovanej osobe.

Plech na pečenie má nepriľnavý povrch, ktorý zabraňuje pripáleniu aj pri minimálnom množstve tuku. Pochúťky sa dajú ľahko vyklopiť z formy a po upečení vyzerajú lahodne. Formu odporúčame vymastiť alebo vystriekať sprejom na pečenie. Použite kuchynskú rukavicu. Vhodný pre plynové, elektrické a teplovzdušné rúry - ale bez veka, ktoré je plastové.

Rozmery: 42x29x3,5/7 cm, vnútorné rozmery 38x25 cm.

Plech na pečenie s kvalitným nepriľnavým povrchom a praktickým plastovým vekom, ktoré ochránia múčnik pred zoschnutím či zvlhnutím. Vďaka spoľahlivým klipom plech ľahko prenesiete napríklad na návštevu. Nepriľnavý povrch Xynflon GRANDE je vysoko odolný a ľahko sa udržuje. Možno umývať v umývačke riadu.

 

Materiál: uhlíková oceľ s nepriľnavým povrchom, plast

Rozmery: 42 x 29 x 3,5 cm (s vekom 7 cm)

Vhodné do umývačky riadu: áno

Pekáč Pekáč GRANDE 42 × 29 cm UH veko:Chcete si kúpiť pekáč, ktorý bude skvelým pomocníkom do vašej kuchyne? Ak častejšie pečiete, nemusíte sa báť pripálenia vďaka nepriľnavému povrchu pekáča. Radosť vám určite urobí aj možnosť umyť pekáč v umývačke. Pekáč ORION svojím dizajnom dokonale doplní vybavenie vašej kuchyne. Kľúčové prednosti pekáča Pekáč GRANDE 42 × 29 cm UH veko Tento pekáč vám uľahčí prípravu mnohých jedál Jeho obrovskou výhodou je aj možné umytie v umývačke Rozmery pekáča 70 × 290 × 420 mm

Produkt Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION patrí do skupiny produktov Bytové dekorácie, vyrába ho značka Merkury Market, ORION, farebná verzia je sivá, materiálové prevedenie je Kov, Plast, nájdete ho v e-shope Alza.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk, Dedoma.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bytové doplnky od značky Merkury Market, ORION, farebné prevedenie je sivá, je vyrobený z materiálu Kov, Plast, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk, Dedoma.sk.

Produkt Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION označuje EAN kód 8592381144098.

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION - parametre produktu

MateriálPlast, Kov
Použitívhodné do myčky nádobí
DistribuceSK
KategóriaPlášte, Dekorácie, Bytové dekorácie, Bytové doplnky, Úchytky, Pekáče
ZnačkaMerkury Market, ORION
Farbasivá
MateriálKov, Plast
E-shopAlza.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk, MerkuryMarket.sk, Dedoma.sk
EAN8592381144098

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION - história ceny a dostupnosti

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION - ďalšie zaujímavé produkty

Prepravný plech s vekom a uchy GRANDE - 42x29 cm - ORION - ako nakúpiť najvýhodnejšie?