Plavecké okuliare aqua sphere vista číra #6175133

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra #6175133

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra #6175133

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra - popis produktu

Podrobili sme dôkladnému testu plavecké okuliare Aqua Sphere Vista. A za nás môžeme jednoznačne potvrdiť, že sú to jedny z najlepších okuliarov na trhu, ktoré možno využiť skutočne na všetky typy plávania. Okuliare Aqua Sphere Vista sú vhodné aj na plávanie v bazéne aj na plávanie pod šírym nebom. Obzvlášť, ak Vám nevyhovujú klasické okuliare s menšími očnicami. Predovšetkým, sú to okuliare, s ktorými sa nemusíte báť, žeby Vám nesedeli. Očnice okuliarov sú 'ohraničené veľkým tesnením' a preto sú vhodné pre skoro všetky typy obličajov. A to najmä, ak Vám do klasických okuliarov zateká, alebo Vám spôsobujú otlaky. Vďaka širokej maske, ktorá pokrýva celú oblasť očí, umožňujú širokouhlé videnie, čo je práve veľkou výhodou pri plávaní v jazere alebo v mori. Zároveň veľmi dobre tesnia, netlačia a nezahmlievajú sa. Sú užívateľsky veľmi príjemné. Veľké plus týchto okuliarov je i v jednoduchosti systému doťahovania po stranách. Ak hľadáte plavecké okuliare, ktoré budete môcť využiť pri plávaní vo voľnej vode aj v b...

Produkt Plavecké okuliare aqua sphere vista číra #6175133 patrí do skupiny produktov Plavecké okuliare, vyrába ho značka Aqua Sphere, nájdete ho v e-shope Swimaholic.sk.

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra - parametre produktu

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra - história ceny a dostupnosti

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra - ďalšie zaujímavé produkty

Plavecké okuliare aqua sphere vista číra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?