Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL - popis produktu

Tento krásny pistáciový kabát je perfektný doplnok na jar alebo jeseň. Vyrobený je z vysokej kvality polyesteru, čo zaručuje jeho trvanlivosť a odolnosť. Jeho pohodlný a voľný strih vám zabezpečí komfort po celý deň. Kabát má praktickú kapucňu, ktorá vás ochráni pred zlým počasím. Tiež má vrecká, kde môžete uschovať svoje osobné veci, ako je telefón, kľúče alebo peňaženka. Môžete ho nosiť na rôzne príležitosti, ako je prechádzka v prírode alebo spoločenská udalosť. Je veľmi elegantný a má moderný dizajn, čo ho robí ideálnym pre modernej a elegantné ženy. Tento kabát je skvelý kúsok na prechodné obdobie, ktorý vám prinesie štýlový a pohodlný vzhľad.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M160-17282-8659-61L / XL164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske bundy, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti L/XL, farebná verzia je zelená, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Produkt Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske oblečenie, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti L/XL, farebná verzia je zelená, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabáty od značky WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti L/XL, farebné prevedenie je zelená, je vyrobený z materiálu 100% Polyester.

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL - parametre produktu

VeľkosťL/XL
Modelkamá na sebe S/M: výška 173 cm, Prsia 89 cm, pás 65 cm, Boky 91 cm
Farbazelená
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihs kapucňou
Strihjednoduchý
Dĺžkapolodlhá
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Zelenina, Kabáty, Dámske bundy, Dámske oblečenie, Dámske kabáty
ZnačkaWOOL FASHION ITALIA
VeľkosťL/XL
Farbazelená
Materiál100% Polyester

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL - história ceny a dostupnosti

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL - ďalšie zaujímavé produkty

Pistáciová štýlová kožušinová prechodná bunda s kapucňou - L/XL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?