Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá #6705271

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá #6705271

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá #6705271

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá - popis produktu

Tento štýlový a praktický drevený písací stôl bude skvelým doplnkom vášho domova. Tento kancelársky stôl je vyrobený z masívneho dreva pavlovnie. Masívne drevo pavlovnia je nádherný prírodný materiál. Toto drevo skvele odoláva hmyzu aj hnilobe. Stôl má 2 zásuvky a 1 otvorenú priehradku uprostred, aby ste mali svoje zložky a ďalšie nevyhnutnosti domácej kancelárie dobre usporiadané a po ruke. Možno použiť aj ako konzolový stolík, počítačový stôl, odkladací stolík a ďalšie. Pracovná plocha je ideálna pre umiestnenie počítača, klávesnice a myši alebo notebooku, aby ste mohli pohodlne písať alebo čítať. Jednoduchá montáž. Stôl ponúkame v niekoľkých farebných variantoch. Farba:prírodnábielasivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo pavlovnia / preglejka Rozmery:šírka: 108 cmhĺbka: 45 cmvýška: 76 cm Hmotnosť:13 kg Dodávané v demonte.,Tento štýlový a praktický drevený písací stôl bude skvelým doplnkom vášho domova. Tento kancelársky stôl je vyrobený z masívneho dreva pavlovnie. Masívne drevo pavlovnia je nádherný prírodný materiál. Toto drevo skvele odoláva hmyzu aj hnilobe. Stôl má 2 zásuvky a 1 otvorenú priehradku uprostred, aby ste mali svoje zložky a ďalšie nevyhnutnosti domácej kancelárie dobre usporiadané a po ruke. Možno použiť aj ako konzolový stolík, počítačový stôl, odkladací stolík a ďalšie. Pracovná plocha je ideálna pre umiestnenie počítača, klávesnice a myši alebo notebooku, aby ste mohli pohodlne písať alebo čítať. Jednoduchá montáž. Stôl ponúkame v niekoľkých farebných variantoch. Farba:prírodnábielasivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo pavlovnia / preglejka Rozmery:šírka: 108 cmhĺbka: 45 cmvýška: 76 cm Hmotnosť:13 kg Dodávané v demonte.

Produkt Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá #6705271 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovné stoly od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá - parametre produktu

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá - história ceny a dostupnosti

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Písací stôl s 2 zásuvkami Dekorhome Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?