Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan - popis produktu

Systém Cali Zaujímavý dizajn, jedinečná štruktúra a skvelá funkčnosť - to sú hlavné prednosti pozoruhodného nábytku zo série Cali. Ideálne pre tých, ktorí radi sledujú najnovšie trendy, ale riadia sa modernými a funkčnými riešeniami. Nábytok zo série Cali je dokonalým vybavením najmä do industriálnych a podkrovných miestností. Dekoratívne lamely Výrazným prvkom v sérii Cali budú určite dekoratívne lamely, teda zvislé lišty namontované na čelách, mimoriadne módne v kombinácii s čiernou, matnou doskou a teplou farbou dreva, rozhodne tento systém odlišujú. Takto prelamovaný kus nábytku sa stane jedinečným zariadením. Krásu nábytku určuje aj jeho farba – dub artisan dodá interiéru hrejivú atmosféru a vzor prírodného dreva obývačku či izbu mimoriadne zútulní. Jednoduchá forma nábytku mu zasa umožní zapadnúť aj do moderných interiérov, preto je dokonalým riešením do každého domu a bytu. Odolné materiály a pevné spracovanie Korpusy systému Cali sú vyrobené z odolnej nábytkovej dosky z dubu artisan. Laminovaná drevotrieska je odolná voči poškodeniu, takže nábytok bude domácnosti slúžiť dlhé roky. Starostlivé spracovanie a použitie kvalitných materiálov sú zárukou dobrej kúpy! Dokonale sa hodí pre potreby členov domácnosti V prípade nábytku zo série Cali je možné zakúpiť vybavenie vo verzii s pevnými, kovovými nohami (nohy Cali), ktoré sú schopné zdvihnúť nábytok až o 10 centimetrov! Je ideálnym riešením do industriálnych interiérov, nábytok na kovových nožičkách sa tam bude vo svojej estetickej strohosti a ľahkosti skvele hodiť. Nábytok na prácu doma je predovšetkým funkčný písací stôl na špeciálne úlohy. Stôl, ktorý má miesto na dokumenty, počítač alebo iné užitočné veci na prácu doma. Novinka z kolekcie CALI - písací stôl s lamelami dokonale vyplní priestor mládežníckej izby. Navyše dizajnový vzhľad, teda módne lamely vytvoria modernú miestnosť. Svetlá farba dosky Artisan bude ladiť s akoukoľvek farbou stien a doplnkov v dome. Stôl má výsuvnú policu na klávesnicu alebo ak chcete notebook, ktorý sa tam dá schovať. Na pravej strane je polica, do ktorej sa zmestí napríklad balík papiera. V skrinke je polica, ktorá delí tento priestor na polovicu, zmestí sa do neho veľa kancelárskych vecí.

Produkt Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nábytok do detskej izby, patrí značke Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan - parametre produktu

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan - história ceny a dostupnosti

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan - ďalšie zaujímavé produkty

Písací stô s lamelami l Cali C-19 artisan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?