Písací stôl B-47

Písací stôl B-47

Písací stôl B-47

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Písací stôl B-47 - popis produktu

Moderný písací stôl B-47 vhodný do každej domácej pracovne v industriálnom štýle. Stôl vhodný aj ako toaletný stolík. Písací stôl má dosku vyrobenú z laminovanej DTD vo farebnom prevedení: orech. Stojí na štyroch oceľových nohách lakovaných čiernou farbou. Disponuje úložným priestorom v podobe dvoch šuplíkov a praktických priehradok Farba:orech / čierna Materiál:laminovaná DTD / oceľ Rozmery:šírka: 128 cmhĺbka: 48 cmvýška: 87 cm Dodávané v demonte.,Moderný písací stôl B-47 vhodný do každej domácej pracovne v industriálnom štýle. Stôl vhodný aj ako toaletný stolík. Písací stôl má dosku vyrobenú z laminovanej DTD vo farebnom prevedení: orech. Stojí na štyroch oceľových nohách lakovaných čiernou farbou. Disponuje úložným priestorom v podobe dvoch šuplíkov a praktických priehradok Farba:orech / čierna Materiál:laminovaná DTD / oceľ Rozmery:šírka: 128 cmhĺbka: 48 cmvýška: 87 cm Dodávané v demonte.

Produkt Písací stôl B-47 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovné stoly od značky Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly od značky Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Písací stôl B-47 - parametre produktu

Písací stôl B-47 - história ceny a dostupnosti

Písací stôl B-47 - ďalšie zaujímavé produkty

Písací stôl B-47 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?