Písací rohový stôl Houseland Zion biely

Písací rohový stôl Houseland Zion biely

Písací rohový stôl Houseland Zion biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Písací rohový stôl Houseland Zion biely - popis produktu

Elegantný a priestranný písací stôl Houseland Zion je dokonalou kombináciou funkčnosti a šarmu pre vaše pracovné prostredie. Tento robustný stôl s 15 mm hrubou doskou zaujme nielen svojím moderným dizajnom, ale aj vynikajúcou odolnosťou vďaka melamínovej povrchovej úprave, ktorá chráni povrch pred odieraním a uľahčuje jeho udržiavanie v optimálnom stave. So svojimi rozmermi 140 x 48 x 75 cm poskytuje dostatok priestoru na pohodlnú prácu a organizáciu vášho pracovného priestoru. Stôl je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám každého majiteľa, a poskytuje mu dostatok priestoru nielen na monitor počítača, ale aj na tlačiareň alebo iné pracovné potreby. Vďaka dvom praktickým poličkám a špeciálnemu miestu na klávesnicu sú všetky vaše potrebné veci ľahko dostupné a organizované. Hoci skrinka so zásuvkami na kolieskach nie je súčasťou stola (ide len o ilustračnú fotografiu), môžete si byť istí, že stôl Houseland Zion vám poskytne dostatok úložného priestoru pre všetky vaše pracovné potreby. Navyše oceníte, že inštalácia písacieho stola Houseland Zion je mimoriadne jednoduchá a intuitívna, takže ju bez problémov zvládne každý používateľ. Vytvorte si ideálny pracovný priestor s týmto písacím stolom od nás, ktorý v sebe spája praktickosť, dizajn a kvalitné materiály - drevotriesková doska a melamínová povrchová úprava zaručujú dlhú životnosť a pohodlné každodenné používanie. Špecifikácie výrobku: Priestranný moderný dizajn Odolné materiály Praktické organizačné riešenie Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Dřevo, Povrchová úprava: Mat, Typ: Rohové, Úložný priestor: S policí, Hloubka: 48 cm, Šířka: 140 cm, Výška: 75 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovné stoly od značky Houseland, SONGMICS, farebná verzia je biela, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Produkt Písací rohový stôl Houseland Zion biely je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovní stoly od značky Houseland, SONGMICS, farebná verzia je biela, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Písacie stoly, patrí značke Houseland, SONGMICS, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Písací rohový stôl Houseland Zion biely - parametre produktu

Písací rohový stôl Houseland Zion biely - história ceny a dostupnosti

Písací rohový stôl Houseland Zion biely - ďalšie zaujímavé produkty

Písací rohový stôl Houseland Zion biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?