Kožená camel peňaženka Pierre Cardin

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin - popis produktu

Táto štýlová kožená pánska peňaženka Pierre Cardin v nadčasovom odtieni camel je dokonalým doplnkom pre každého moderného muža. Svojim minimalistickým dizajnom bez vonkajšieho zapínania a s praktickým vnútorným zapínaním kombinuje eleganciu s pohodlím. Vertikálna orientácia peňaženky je navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlné ukladanie a ľahký prístup k vašim cennostiam. Prednú stranu zdobí kovové logo Pierre Cardin, čo dodáva peňaženke nádych luxusu. Vnútro peňaženky ponúka dostatok priečinkov na usporiadanie kariet, hotovosti a mincí, zabezpečujúc, že všetko dôležité máte vždy poruke a v perfektnom poriadku. Ideálna voľba pre mužov, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti a moderného vzhľadu.

Produkt Kožená camel peňaženka Pierre Cardin patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Pierre Cardin v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Pierre Cardin, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin - parametre produktu

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin - história ceny a dostupnosti

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená camel peňaženka Pierre Cardin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?