Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml - popis produktu

  • Stomaphyt ústna voda je vyvinutá pre každodennú perfektnú starostlivosť o ústnu dutinu. Obmedzuje tvorbu zubného plaku, stará sa o podráždené ďasná a chrání tak pred vznikom zápalu ďasien a parodontitídy. S extraktami repíku lekárskeho, rumančeku pravého a šalvie lekárskej. Neobsahuje zlúčeniny fluóru. Pre každodennú perfektnú ústnu hygienu. Vhodná k starostlivosti o podráždené ďasná, pre osoby so zvýšenou tvorbou plaku, nositeľov zubných protéz, mostíkov a koruniek. Ústna voda vyniká jemnou, príjemne sviežou chuťou vysoko akostnej mätovej silice. Repík, rumanček a šalvia a ich extrakty vykazujú protizápalové a antiseptické účinky a pri vnútornom použití sa často užívajú v prípade zápalu dutiny ústnej.

Použitie:

  • Odporúča sa používať aspoň 2x denne po čistení zubov. Naplňte odmerku 10 ml ústnej vody Stomaphyt a intezívne preplachujte ústa po dobu aspoň 30 sekúnd. Potom roztok vypľujte. Prípadné prehltnutie nie je škodlivé. Pre dosiahnutie optimálneho účinku sa odporúča 30 minút po aplikácii nejesť a nepiť. Prípravok je určený pre dospelých a deti od 6 rokov.

Produkt Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml patrí do skupiny produktov Ústne vody, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ústna voda, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml - parametre produktu

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml - história ceny a dostupnosti

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Phyteneo Stomaphyt ústná voda 1x250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?