PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks - popis produktu

PHILIPS AVENT Odsávačka materského mlieka Natural .{color: #e42a8e} Kompaktná manuálna odsávačka materského mlieka s polypropylénovým zásobníkom 125 ml zásobníkom na materské mlieko. Je ideálna pre príležitostné odsávanie materského mlieka. Detailné informácie: - Revolučný dizajn - Pracuje jemne, rýchlo a ticho - Účinná rovnako ako elektrické odsávačky v pôrodniciach - Mäkká masážna vložka s 5 masážnymi výstupkami masíruje pri odsávaní prsník a presne simuluje dojčenie. Jej zamatovo mäkká štruktúra pôsobí hrejivo na pokožku. - Mlieko je odsávané priamo do zásobníka, z ktorého po pripojení cumlíka môže mamička dieťa nakŕmiť - Jednoduché ovládanie, intuitívne zostavenie - Vďaka nízkej hmotnosti a malému rozmeru ju možno ľahko skladovať a prepravovať - Kompatibilná s výrobkami Philips AVENT - Neobsahuje Bisphenol (0% BPA) Odsávačka obsahuje: - manuálne odsávačku s krytom hrdla - zásobník na mlieko (125 ml) - extra mäkký novorodenecký cumlík - tesniace viečko Philips AVENT Prsné vložky jednorazové .{color: #e42a8e} Vlastnosti: - Komfortné a nenápadné - Maximálne pohodlie - NOVÝ dizajn – hexagonálna textúra Neviditeľné pod oblečením Ultra tenké a tvarované - dizajn, ktorý pohodlne pasuje na prsia. Väčšia pre viac ochrany, tenšia pre viac pohodlia a diskrétnosti. 2 samolepiace pásiky udržia vložku na mieste. Ultra absorpčné Viac vrstiev s vysokou absorpciou a vrstva, ktorá zachytí vlhkosť vo vnútri vložky. Ultra mäkká vrstva Hodvábne jemné a priedušné prírodné materiály. Dermatologicky testované. Jednotlivo balené pre dokonalú hygienu. Vyvinuté v spolupráci s laktačnou poradkyňou Vicki Scott, ktorá viac ako 15 rokov pomáha mamičkám pri dojčení. Pocit sucha a pohodlia cez deň i v noci.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odsávačky mlieka, vyrába ho značka Philips AVENT, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odsávačky materského mlieka od značky Philips AVENT, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks - parametre produktu

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks - história ceny a dostupnosti

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks - ďalšie zaujímavé produkty

PHILIPS AVENT Odsávačka mlieka Natural + prsné vložky 60 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?