Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 169,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack - popis produktu

Penn Rival Blue je všestranný navijak s prednou brzdou, predovšetkým určený na lov kaprov za veľmi dobrú obstarávaciu cenu. Vďaka piatim utesneným ložiskám z nerezovej ocele vrátane ložiska v systéme spätného chodu Navi Rival Blue veľmi hladko, dokonca aj pod vysokým tlakom. Grafitové telo v kombinácii so strojovo opracovanov kónicku hliníkovou cievkou, ktorá je prispôsobená pre používanie pletených šnúr vytvára silný, ale zároveň veľmi ľahký navijak, s ktorým môžete dosiahnuť maximálnych diaľok. Pevná a odolná kľučka so špeciálnou gumovou rúčkou v tvare T pre extra grip a komfort. Navijaky Rival Blue majú široké využitie od kapráriny až po feeder alebo surfové chytanie. Voľba je len na Vás! Technické údaje: • 5 utesnených guľkových ložísk z nerezovej ocele • silná a citlivá brzda • krátka a rýchla brzda • pevná a komfortná kľučka s gumovou rúčkou • navijak je prispôsobený pre používanie šnúry 'Braid Ready Spool' • jedna hlbšia kovová cievka s kapacitou 300m / 0,30 a dve kónické kovové cievky s kapacitou 300m / 0,23 • Návin na jedno otočenie kľučkou: 85 cm • Maximálne nastavenie brzdy: 8 kg

Produkt Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack patrí do skupiny produktov Navijaky predná brzda, patrí pod značku Penn, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack - parametre produktu

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack - história ceny a dostupnosti

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack - ďalšie zaujímavé produkty

Penn navijak rival blue 7000 longcast surf pack - ako nakúpiť najvýhodnejšie?