Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ - popis produktu

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové určené na mobil Samsung Galaxy S21+ (S21 Plus). Vnútorná vložka do telefónu je vyrobená z pružného nárazuvzdorného TPU a vonkajšia časť z príjemnej na dotyk ekologickej kože. Puzdro dokonale chráni telefón pred nečistotami, poškriabaním a poškodením pri páde. Masívna konštrukcia vám umožňuje používať zariadenie voľne, bez obáv z poškodenia. Otvára sa do boku, má výrezy pre telefónne konektory, vďaka čomu môžete pripojiť nabíjačku a headset. Bez problémov tiež môžete použiť tlačidlá hlasitosti, zapnutie / vypnutie (uzamknutie), reproduktor, fotoaparát a blesk. Zadná časť puzdra je skonštruovaná tak, aby mohla slúžiť ako podpera pre telefón. Táto funkcia je užitočná, keď chcete pozerať film na telefóne alebo uskutočniť videohovor bez toho, aby ste držali zariadenie v ruke. Vnútorná časť obsahuje 3 priehradky pre kreditné karty a 1 pre peniaze. Vďaka uzavretému dizajnu puzdra je telefón dokonale chránený zo všetkých strán.

Produkt Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ je možné nájsť medzi produktmi v skupine Puzdrá na mobily, farebné prevedenie je ružová, je vyrobený z materiálu syntetická koža, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ - parametre produktu

FarbaRužová
MateriálSyntetická koža
MateriálTermoplastický polyuretan (TPU)
ModelSamsung Galaxy S21+ (S21 Plus)
KategóriaPuzdrá na mobily, Peňaženky
Farbaružová
Materiálsyntetická koža
E-shopLacnekryty.sk

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ - história ceny a dostupnosti

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ - ďalšie zaujímavé produkty

Peňaženkové puzdro Elegant Magnet Case ružové – Samsung Galaxy S21+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?