Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70 - popis produktu

Hľadáte to správne puzdro pre svoj telefón? Preferujete štýl a jednoduchosť zároveň? Peňaženkové puzdro na mobil Denim Texture svetlohnedé je vyrobené na mieru pre Huawei Nova Y70. Jeansové prevedenie dodáva krytu príťažlivý a štýlový vzhľad, ktorý si zaslúži pozornosť každého náročného užívateľa. Prirodzené farby dodávajú puzdru elegantnosť a kovové nity spolu s prešívaním po celom okraji pridávajú na detailnosti prevedenia. Ochrana telefónu Vnútorný kryt je vyrobený z obľúbeného TPU. Ten sa totiž dokonalo prispôsobí vášmu telefónu a ochráni ho pred odreninami či škrabancami. Obsahuje všetky výrezy potrebné pre manipuláciu so zariadením, takže kryt netreba zakaždým skladať kvôli portom či tlačidlám. Na ochranu displeja počas telefonovania vám odporúčame vybrať k nemu tiež tvrdené ochranné sklo na mobil. Šikovná peňaženka Každému sa občas naskytne udalosť, pri ktorej si peňaženku jednoducho so sebou vziať nemôžeme, kvôli jej veľkosti či iným dôvodom. V takýchto prípadoch je peňaženkové puzdro na mobil na nezaplatenie. Uschovajte svoje doklady a karty v bezpečnej priehradke, ktorá je súčasťou tohto puzdra na mobil. Stačí vziať mobil a môže sa vyraziť! Multifunkčnosť Sledovanie filmov, hranie hier či surfovanie po internete nie je pre tento kryt na mobil žiadnou prekážkou. Behom sekundy si z neho môžete urobiť šikovný stojan a zábava sa môže začať. Puzdro je plne kompatibilné s bezdrôtovými technológiami, neruší indukčné nabíjanie a NFC, takže si všetky funkcie budete môcť užívať aj bez zloženia krytu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mobilné telefóny, vyrába ho značka Forcell, vo farebnej verzii hnedá, materiálové prevedenie je Imitácia jeansov, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70 - parametre produktu

FarbaHnedá
MateriálImitácia jeansov
MateriálTermoplastický polyuretan (TPU)
ModelHuawei Nova Y70
KategóriaTelefóny, Mobilné telefóny, Peňaženky
ZnačkaForcell
Farbahnedá
MateriálImitácia jeansov
E-shopLacnekryty.sk

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70 - história ceny a dostupnosti

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70 - ďalšie zaujímavé produkty

Peňaženkové puzdro Denim Texture svetlohnedé – Huawei Nova Y70 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?