Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean - popis produktu

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean Carnio je pánsky celostrečový cyklistický dres z priedušného a elastického materiálu Light MESH. Vďaka perforácii na ramenách a rukávoch je materiál ešte priedušnejší. Dres má o niečo dlhší strih a dlhší zadný diel. Na pravej strane je klasické trojité vrecko s ďalším vreckom so zvislým zipsom. Carnio má hlavný zips YKK po celej dĺžke zakončený ochrannou krytkou na krku, anatomicky tvarované rukávy a vnútorný protišmykový lem. Samozrejmosťou sú ochranné reflexné prvky v prednej a zadnej časti dresu. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL Zips YKK® Ľahká sieťovina TECHNICKÝ POPIS vrecko na zips na zadnej strane 3 zadné vrecká Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean

Produkt Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Silvini, je vyrobený vo veľkosti 3XL.

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean - parametre produktu

Veľkosť4XL
VeľkosťL
VeľkosťM
VeľkosťS
VeľkosťXL
VeľkosťXXL
VeľkosťXXXL
IntrastatPánske bundy-1,20-62104000
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaSilvini
Veľkosť3XL

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean - história ceny a dostupnosti

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky cyklodres Silvini Carnio MD2226 ocean - ako nakúpiť najvýhodnejšie?