Pánska polokošeľa Under Armour #6299277

Pánska polokošeľa Under Armour #6299277

Pánska polokošeľa Under Armour #6299277

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska polokošeľa Under Armour - popis produktu

Pánska polokošeľa značky Under Armour.- Texturovaná tkanina, ktorá je mäkká, ľahká a vzdušná- Signature Moisture Transport System pre odvod potu vás udrží v suchu a pokoji- Technológia Anti-Odor zabraňuje mikróbom spôsobujúcim zápach, takže vy a vaše oblečenie vydrží dlhšie čerstvé- Elegantný golier a zapínanie na gombíkyMateriál: 100% Polyester

Produkt Pánska polokošeľa Under Armour #6299277 patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čierne tričká, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska polokošeľa Under Armour #6299277 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske polokošele, patrí značke Under Armour, je vyrobený vo veľkosti L, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je dizajnovaný male.

Pánska polokošeľa Under Armour - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Pánske polokošele
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopBezvasport.sk

Pánska polokošeľa Under Armour - história ceny a dostupnosti

Pánska polokošeľa Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska polokošeľa Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?