Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8211983

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8211983

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8211983

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - popis produktu

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny. Produkt je určený pre všetkých, ktorí majú radi horské túry. Tričko môžete nosiť v lete alebo ako zatepľovaciu vrstvu v prechodnom období. Produkt vyrobený z elastického materiálu s vysokým obsahom Merino vlny. Materiál s Merino vlny zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a má antibakteriálne vlastnosti. Spomaľuje vznik nepríjemných pachov a znižuje riziko podráždenia pokožky. Vďaka bezšvovej konštrukcii a elastickým vláknam budete počas horských výletov v úplnom pohodlí. Ľahký a priedušný materiál zaisťuje dlhodobé pohodlie počas horských túr.   Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - VLASTNOSTI: strih: regular, zaokrúhlený výstrih, priedušný materiál s vláknami Merino zaisťuje prirodzenú termoreguláciu a pohlcuje nepríjemné pachy, ľahký materiál poskytuje komfort počas každodenných aktivít, funkčný, elastický materiál zaručuje voľnosť pohybu, ploché švy a elastické nite predchádzajú podráždeniu pokožky.

Produkt Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8211983 patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Produkt Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny #8211983 patrí do skupiny produktov Merino tričká od značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je dizajnovaný male.

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Merino tričká
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - história ceny a dostupnosti

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske trekingové tričko s prísadou Merino vlny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?