Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne - popis produktu

Pánska trekingová obuv ICE CRACKER je technická zimná obuv s protišmykovou technológiou. Dokonale sa prispôsobí požiadavkám, ktoré na vás kladú zimné podmienky. Vysoký zvršok sme vyrobili zo spevneného, odolného proti roztrhnutiu nylonu ripstop, ktorý v spojení s modernou výplňou Primaloft (100 g/m2) zaručuje tepelný komfort v zimných podmienkach. Použitie membrány NeoDry zaručuje nepremokavosť, keď ju budete potrebovať. Okrem toho poskytuje dobrú priedušnosť, odvádza nadmernú nahromadenú vlhkosť von a chráni nohy pred chladom. Topánky majú odolnú na nízke teploty podrážku Vibram® s technológiou Arctic Grip s hlbokým dezénom. To zaručuje vynikajúcu priľnavosť na zasnežených alebo zľadovatených úsekoch chodníka. Protišmyková trekingová obuv ICE CRACKER má tiež mäkko polstrovaný golier a tvarovanú stielku z peny EVA, ktorá zaručuje dlhotrvajúce pohodlie aj na dlhých túrach. Vďaka širokému perforovanému integrovanému jazyku a jedinečnému viazaniu na háčik celkový dizajn poskytuje správne prispôsobenie chodidlu. Zistite, aké vlastnosti má izolačná vrstva Primaloft?   Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s membránou - VLASTNOSTI: ľahká konštrukcia, viazanie s kovovými háčikmi; vysoký golier s prvkom na stabilizáciu členku, reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach, páska na päte uľahčuje obúvanie, pohodlná stielka z tvarovanej peny EVA, zateplené modernou výplňou Primaloft (poskytuje ľahké zateplenie - 100 g/m2) ochranný okraj z TPU materiálu umiestnený po obvode zvršku, vysoký zvršok zo spevneného, odolného na roztrhnutie ripstop nylonu, membrána NeoDry poskytuje vysokú úroveň ochrany pred vlhkosťou, integrovaný jazyk a mäkká manžeta prinášajú komfort, odolná na nízke teploty, podrážka Vibram Arctic Grip s hlbokým dezénom, zaručuje priľnavosť k zemi aj na povrchoch pokrytých ľadom a snehom (a to najmä na mokrom ľade).

Produkt Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Produkt Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné topánky od značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Pánske topánky, Obuv zimná, Zimné topánky, Trekingové topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske trekingové topánky ICE CRACKER s výplňou Primaloft - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?