Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 49,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - popis produktu

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom sú povinnou zimnou výbavou na aktivity na zjazdovke. Slúžia na ochranu očí pred slnkom, odleskami od snehu, vetrom a zrážkami. Vďaka šošovke s filtrom S2 sú ideálne na jazdu počas slnečných a mierne zamračených dní. Vybavili sme ich cylindrickými šošovkami z odolného polykarbonátu s filtrom UV400 a viacfarebným povlakom Gradient Color Coating. Viacfarebný Gradient Color Coating povlak chráni pred škodlivým UV a infračerveným IR žiarením. Minimalizuje odlesky a blokuje slnečné lúče, čím vám zaručuje úplné pohodlie počas zimných aktivít. Lyžiarske okuliare majú pohodlný, nastaviteľný pásik, ktorý sa prispôsobí vašej prilbe. Na vnútornej strane pásika sme umiestnili silikónový protišmykový prvok, ktorý udrží okuliare na mieste aj počas najnáročnejších aktivít. Vďaka mäkkej trojvrstvovej velúrovej pene okuliare pohodlne priliehajú k tvári a poskytujú tesnú ochranu proti vetru a snehu. Na zlepšenie kvality videnia sme do šošoviek zabudovali aj ventiláciu, ktorá spolu s technológiou Anti-fog znižuje zahmlievanie šošoviek a zabezpečuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu. A povrchová úprava Anti-Scratch chráni objektív pred poškriabaním.   Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - VLASTNOSTI: pre lyžiarov a snowboardistov, vhodné pre slnečné a jemne zamračené dni (filter: S2 / priepustnosť svetla: 18-43%), 100-percentný ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC), viacfarebná povrchová úprava Gradient Color Coating, prináša dodatočnú protislnečnú ochranu, ktorá znižuje množstvo svetla prenášaného do očí, povlak Anti-Fog obmedzuje zahmlievanie šošoviek pri teplotných zmenách, cylindrické, dvojité šošovky poskytujú správny kontrast a uhol pohľadu, zároveň sa nezahmlievajú, nastaviteľný elastický pások pre pohodlné používanie, trojvrstvová, velúrová pena, ktorá sa nachádza na vnútornej stane okuliarov, sa ideálne prispôsobuje obrysom tváre a tým poskytuje tesnú ochranu pred vetrom a snehom, vetracie otvory v ráme sú pokryté tenkou vrstvou podšívky a poskytujú voľnú cirkuláciu vzduchu medzi okuliarmi a tvárou, jednoduché na čistenie šošovky, vyrobené z odolného polykarbonátu prinášajú ľahkosť a odolnosť voči poškodeniu, rám z termoplastického polyuretánu zaručuje odolnosť voči poveternostným podmienkam, odolný na poškrabanie povlak Anti-Scratch chráni šošovky pred mechanickým poškodením, lyžiarske okuliare spĺňajú európsku normu pre osobné ochranné prostriedky.

Produkt Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné patrí do skupiny produktov Povinná výbava, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je multibarevný, Multifarebná v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - parametre produktu

Farbamultifarebná
Určeniemale
KategóriaOkuliare, Snowboardy, Povinná výbava
Značka4F
Farbamultibarevný, Multifarebná
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - história ceny a dostupnosti

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - súvisiace články v blogu

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske snowboardové okuliare s viacfarebným povrchom - viacfarebné - ako nakúpiť najvýhodnejšie?