Pánske rýchloschnúce bežecké legíny #7948454

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny #7948454

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny #7948454

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny - popis produktu

Pánske dlhé bežecké legíny.  Tento produkt sme ušili z elastického materiálu, ktorý je ideálne priliehavý k telu. Panely z perforovaného materiálu zlepšujú cirkuláciu vzduchu. Zapínané zadné vrecko Vám umožní uložiť potrebné drobnosti, ako napr. kľúče.  Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti.   VLASTNOSTI: reflexné prvky, dĺžka po členok, guma v páse a sťahovacia šnúrka zaisťujú ideálnu priliehavosť k telu, zadné zapínané vrecko zmestí drobnosti, ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky, Panely z perforovaného materiálu zlepšujú cirkuláciu vzduchu, produkt vyrobený z elastického materiálu s prísadou elastanu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Pánske rýchloschnúce bežecké legíny #7948454 patrí do skupiny produktov Dlhé legíny, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaLegíny, Dlhé legíny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce bežecké legíny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?