Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové - popis produktu

Kolekcia WAVE SEEKER je inšpirovaná životným štýlom a surfovou kultúrou. Jej tlmená farebná paleta pozostáva z jemných farieb: béžovej, antracitovej, oranžovej, hnedej a žltej. Obsahuje veľké potlače s motívmi vĺn, morských rias a dosiek na surfovanie. Pánske tričko s dlhým rukávom je ideálne ako súčasť bežného aj športového každodenného outfitu. Tento produkt má oversize strih, ktorý voľne prilieha k postave a poskytuje dostatok voľnosti pohybu. Má štandardnú dĺžku, ktorá siaha až po líniu bokov. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 180 gsm je pánske tričko s dlhým rukávom mäkké na dotyk a dobre prilieha k telu. Materiál nie je priesvitný a poskytuje odolnosť a pohodlie pri celoročnom nosení. Pánske tričko s dlhým rukávom je vyrobené zo 100 % bavlny, preto je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Na prednej strane je viditeľná potlač 'Wave seeker 4F Sportswear Brand'. Viditeľná potlač s motívom vlny a surfovania na zadnej strane. Pánske tričko s dlhým rukávom - VLASTNOSTI: gramáž: 180 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL strih: oversize, voľne prilieha k postave a prináša veľkú voľnosť pohybu produkt je vyrobený zo 100 % bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním vpredu potlač 'Wave seeker 4F Sportswear Brand' na zadnej strane potlač s motívom vlny a surfovania

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaPánske tričká
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové - história ceny a dostupnosti

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske oversize tričko s dlhým rukávom a potlačou - béžové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?