Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold -  burgundská červená

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold -  burgundská červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 49,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená - popis produktu

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold. Vybavili sme ich membránou NeoDry, ktorá chráni pred vlhkosťou. Výplň PrimaLoft Gold je najlepšia izolácia pre tých, ktorí hľadajú ochranu v extrémnych podmienkach. Chráni pred stratou tepla, aby sa udržala príjemná telesná teplota. Ide o tepelne najúčinnejšiu syntetickú výplň, na ktorú sa môžete spoľahnúť aj vo veľmi vlhkom počasí. Predĺžené manžety s elastickým lemom so stopkou a vnútro podšité mäkkým, príjemným materiálom vám zaistia ešte väčšie tepelne pohodlie. Elastické zápästia umožnia pohodlné nosenie a pracka na zapínanie rukavíc zabráni ich strate. Dlane sú vyrobené z odolnej prírodnej kože.   Lyžiarske rukavice - VLASTNOSTI: široký manžety s elastickým lemom a stopkou, elastické pútka na zápästie, pracka na spojenie rukavíc, vonkajšia a vnútorná strana rukavíc je vyrobená z prírodnej kože, česané vnútro, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, priedušná membrána NeoDry poskytuje ochranu pred vlhkosťou, Výplň PrimaLoft Gold poskytuje veľmi dobrú tepelnú izoláciu.

Produkt Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená patrí do skupiny produktov Pánske rukavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je červená, červený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaRukavice, Pánske rukavice
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske rukavice PrimaLoft Gold - burgundská červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?