Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré - popis produktu

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite. Vyrobili sme ich z elastického materiálu, ktorý prilieha k nohe a zaručuje, že ponožky zostanú na svojom mieste počas fyzických aktivít. Lyžiarske ponožky majú netlačiaci lem a špeciálne spevnenia v oblastiach, ktoré sú najviac náchylné na odreniny a otlaky. Profilovaná manžeta a Thermolite vlákna zaisťujú maximálne pohodlie. Antibakteriálna priadza Prolen® s iónmi striebra zabraňuje vzniku zápachu a zabezpečuje hygienu.   Pánske lyžiarske ponožky - VLASTNOSTI: spevnená špička a päta, zónové spevnenie na lýtku znižuje pocit tlaku, strategicky umiestnené elastické lemy držia ponožku na mieste, vlákna Thermolite prinášajú správnu úroveň termoizolácie, ploché švy v oblasti palcov zaručujú používateľský komfort a predchádzajú podráždeniu pokožky, antibakteriálne vlákna Prolen so striebornými iónmi prinášajú hygienu a pocit sviežosti./span>

Produkt Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré patrí do skupiny produktov Pánske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaPonožky, Pánske ponožky
Značka4F
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske ponožky Thermolite - tmavomodré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?