Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom #7948172

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom #7948172

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom #7948172

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - popis produktu

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom. Tenisky TECH.ON sú odkazom na architektúru High Tech, ktorá sa zameriava na vytváranie vizuálnych kompozícií s funkčnými prvkami.  Moderný dizajn zvršku sme dosiahli kombináciou syntetickej sieťoviny, mikrovlákna a priehľadných prvkov. Pri tvorbe podrážky sme použili dvojitý proces tvarovania, preto vám topánky zaistia pohodlie po celý deň.   Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - VLASTNOSTI: zvršok s nízkym profilom, 'vankúš' na manžete zaručuje komfortné používanie, viacprvkový zvršok z mikrovlákna, sieťoviny a elastanu, tvarovaná stielka HI-POLY, mäkká podstielka, dvojito tvarovaná medzipodošva CM-EVA, vonkajšia podrážka z gumy, tenký, profilovaný jazyk a manžeta poskytujú ideálnu priliehavosť a chránia pred podráždením.

Produkt Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom #7948172 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá, šedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - parametre produktu

Farbašedá
Určeniemale
KategóriaTenisky, Topánky, Pánske topánky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - história ceny a dostupnosti

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lifestylové tenisky TECH.ON s priedušným zvrškom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?