Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou #7951140

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou #7951140

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou #7951140

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - popis produktu

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou sú kombináciou moderného dizajnu a funkčných riešení, ktoré oceníte pri každodennom používaní počas jesenných alebo zimných dní. Pozornosť priťahuje vysoký zvršok, ktorý sme vyrobili z kvalitného nylonu vystuženého reflexnými prvkami z TPU materiálu. Topánky sme vybavili aj vodeodolnou membránou NeoDry, ktorá chráni topánky pred dažďom a vlhkosťou. Topánky RAPID s membránou majú aj mäkko polstrovanú manžetu a kompresne tvarovanú medzipodrážku CM-EVA, ktorá poskytuje tlmenie otrasov a dlhotrvajúci komfort počas používania.    Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - VLASTNOSTI: vysoký zvršok vyrobený z kvalitného nylonu vystuženého reflexnými prvkami z TPU materiálu, vodeodolná membrána NeoDry chráni pred vlhkosťou, kompresné tvarovaná EVA stielka a medzipodrážka z CM-EVA materiálu poskytujú tlmenie otrasov a pohodlie, široký, integrovaný jazyk zaručuje správnu priliehavosť k chodidlu a zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, trvácna gumová podrážka poskytuje lepšiu priľnavosť k rôznym povrchom.

Produkt Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou #7951140 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA a je určený male.

Produkt Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou #7951140 patrí do skupiny produktov Zimné topánky od značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je dizajnovaný male.

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Pánske topánky, Obuv zimná, Zimné topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - história ceny a dostupnosti

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lifestyle topánky RAPID s membránou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?