Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne - popis produktu

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT Ich dizajn sme spojili s pohodlnou konštrukciou, preto sú ideálnou obuvou na bežné aj aktívne nosenie. Obuv má vysoký zvršok po členok, ktorý je celý vyrobený z prírodnej semišovej kože. Hydrofóbna impregnácia chráni pred vlhkosťou. Na podrážku z peny CM-EVA sme umiestnili hlboký dezén, ktorý zabezpečí optimálnu priľnavosť k zemi počas používania.   Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - VLASTNOSTI: produkt ideálny na zimné obdobie, vysoký zvršok vyrobený zo semišu, hydrofóbna impregnácia chráni pred vlhkosťou, široký jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, tvarovaná PU stielka a medzipodrážka z CM-EVA materiálu poskytujú tlmenie otrasov a pohodlie, zvýraznený gumený dezén poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Produkt Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA a je určený male.

Produkt Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne patrí do skupiny produktov Zimné topánky od značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je dizajnovaný male.

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Pánske topánky, Obuv zimná, Zimné topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske kožené zimné topánky ELEMENT - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?