Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré - popis produktu

Modré funkčné tričko Super Cool s krátkym rukávom je vhodné na cvičenie a tréningy. Športové tričko má pohodlný a klasický strih, takže vám poskytne viac slobody pri pohybe. Materiál s UV ochranou UPF30+ podporuje odvod vlhkosti a má rýchloschnúce vlastnosti. Obsahuje antibakteriálnu úpravu, ktorá aktívne nicí baktérie a v kombinácii s rýchlym odparovaním telesnej vlhkosti znižuje telesný zápach. Je príjemné na dotyk a ponúka vám celodenný komfort popri nosení. Funkčné tričko Super Cool je ideálnym spoločníkom na športové činnosti, tréning alebo voľný čas.

Produkt Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky Iron Aesthetics v ponuke e-shopu IronAesthetics.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Iron Aesthetics v ponuke e-shopu IronAesthetics.sk.

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré - parametre produktu

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré - história ceny a dostupnosti

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske funkčné tričko Iron Aesthetics Super Cool, modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?