Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie #2849449

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie #2849449

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie #2849449

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie - popis produktu

Ryby sú typickým vodným znamením. Osoby narodené pod touto hviezdou sú veľmi priateľské, milé a súcitné, takže dokážu byť v každej situácii nápomocné svojim najbližším. Ryby sú snívajúce osoby a častokrát túžia uniknúť z reality. Nemajú rady strach a ak si ich nechcete pohnevať, odporúčame Vám ich nekritizovať.Naše Pisces boxerky sú určené všetkým empatickým a intuitívnym dušiam, ktoré sú maximálne tolerantné a robia všetko pre to, aby sa im podarili vyriešiť problémy. Tieto červeno-modré boxerky podporia ich kreativitu a vďaka svojmu dizajnu naplnia všetky ryby nekonečnou láskou.Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Produkt Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie #2849449 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske boxerky od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý male.

Produkt Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie #2849449 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý male.

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo, Darčeky, Boxerky, Pánske boxerky, Pánske spodné prádlo
ZnačkaFrogies
VeľkosťM
FarbaOther
Určeniemale
E-shopBezvasport.sk

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie - história ceny a dostupnosti

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske boxerky Frogies Zodiac Ryby 2P Darčekové balenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?